ÖKO-labirintus

Az ÖKO-labirintus egy gyerekek számára tervezett játékos és izgalmas útvesztő. A labirintusban (mérettől függően) 3-5 játékteret alakítunk ki, benne különféle öko-játékok, mozgásfejlesztő játékok, asztali öko-játékok.

Mesés környezetvédelmi útvesztő

A 200 m2 alapterületű mesés öko-labirintus egy gyerekek számára tervezett vidám színekben pompázó, játékos útvesztő.

A labirintust természetbarát fa alapanyagból készítettük, festését tekintve környezet- és egészségbarát.

A térdig érő falakból álló (kb. 40 cm magas) járatrendszer a gyermekeknek valódi izgalmakat nyújt, ugyanakkor számukra is könnyen átlátható, így teljesen biztonságos. A játékterek kialakításánál ügyeltünk arra is, hogy kívülről minden állomás könnyedén elérhető legyen.

A látványos óriás labirintus maximálisan 13 x 14 méter (közel 200 m2) területet foglalhat el, azonban ez tetszés és igény szerint változtatható, akár kisebbre vagy más alakúra is alakítható.

Kültérre és beltérre egyaránt felépíthető, bármilyen sík talajon és felületen megáll (nem szükséges rögzíteni, mert önhordó),egyedi kialakításának köszönhetően teljesen biztonságos.

A mesés környezetvédelmi labirintusba 4-6 öko-játék elhelyezését javasoljuk, melyek menetlevéllel összefűzve kalandos családi programot kínálnak.

Az állomásokon szakanimátorok várják a játékos kedvű látogatókat.

A mini labirintus különlegessége, hogy falait kézzel festett dekorációs elemek (különböző fák, bokrok, virág, házikó) díszítik, melyekkel akár mókás fényképek is készíthetőek.

A labirintusba bármilyen tematika elhelyezhető.

Technikai paraméterek:

  • A labirintus telepítési ideje: 1,5-2 óra.
  • Talajviszonyok: beltér és kültér, sík felület
  • Lebonyolító személyzet: 5-8 fő
  • Kialakítható méret: 100-200 m2
  • Alakzat: tetszőleges alaprajz alapján elemekből építjük

ÖKOlimpia

A labirintus egy gyerekek számára tervezett játékos útvesztő.

A derékig érő falak a gyermekeknek valódi izgalmakat nyújtanak, azonban felnőtt magassággal a kiút könnyen átlátható, így teljesen biztonságos. A játékterek kialakításánál ügyeltünk arra is, hogy kívülről minden állomás könnyedén elérhető legyen.

A labirintus maximálisan 15 x 15 méter (szumma 225 m2) területet foglalhat el, azonban ez tetszés és igény szerint változtatható kisebbre.

Kültéren (csak füves területen, betonon NEM!) és beltéren (akármilyen borításon) egyaránt felépíthető a rendszer.

Maximálisan 110 kordonoszlop képezi a labirintus vázát, melyre 232 méternyi törtfehér vászon falat húzunk fel. A falak igény szerint, az alkalomnak megfelelően dekorálhatók. Teret adnak akár egy rajzverseny kiállításához, akár promóciós felületként is szolgálhatnak! A labirintusban alapterület méretétől függő számú térrész (3-5) van beépítve, ahol bármilyen típusú játékot kényelmesen le lehet bonyolítani, legyen az egy ügyességi mozgásos avagy egy ülősebb kézműves tevékenység.

A labirintus játék áteresztő képessége igen jelentős, ezért ajánljuk nagy létszámú rendezvények programjaként!

A labirintus be- és kijáratához elhelyezett állomások lehetőséget adnak menetlevelek kiosztásához, jegyes rendszer bevezetéséhez, így akár a nap végén tombola is bonyolítható a résztvevők közt!

A labirintus bejáratánál egy menetlevelet kapnak a gyerekek, majd minden állomáson animátor várja őket, aki a feladat teljesítése után pecsétet tesz a menetleveleikre.

A megfelelő díjazásról tudunk gondoskodni, ajándékokat igény szerint biztosítunk!

Színes, (szelektív színű) külső fallal is igényelhető!


A síkvászon labirintusunk 250 m2 alapterületű, fala 120 cm magas, közel 3 órát telepítjük.
A fa mese labirintusunk 200 m2 területű, fala 40 cm magas, kb 1,5 óra alatt telepítjük.
A labirintusokban bármilyen tematika elhelyezhető, azonban az öko-játékokkal és menetlevéllel összefűzve teljesértékű környezetvédelmi játékos programot kínál!